Kermis bonnen 2018

Gegevens inschrijfformulier kerstmarkt Geesteren

Inschrijven voor de kerstmarkt Geesteren (Ov) 2018

Datum en tijd van de kerstmarkt:
Zondag 9 december 2018, tijd: 12.00 - 17.00 uur.

Uw gegevens
NON food
Optie 1
Aantal á € 35,00
Optie 2
Food
U dient zelf te voldoen aan alle veiligheidseisen, zoals een goedgekeurde brandblusser, gasslang, etc.
Optie 1
Aantal á € 35,00
Optie 2
Omschrijf hier uw aanbod zo goed mogelijk.
Bijvoorbeeld extra vrije meters naast uw kraam, voorkeur standplaats, etc.

Nadat wij uw inschrijfformulier in goede orde ontvangen hebben, krijgt u een bevestiging per mail met uw reserveringsnummer. Het bedrag dient u binnen 7 dagen over te maken op IBAN: NL26RABO0115724370 t.n.v. Activiteiten Vereniging Geesteren o.v.v. reserveringsnummer, uw naam en kerstmarkt Geesteren.

* Bij annulering binnen 8 dagen voor aanvang van de kerstmarkt betaald u 100% annuleringskosten.
** Bij afgelasting vanuit de organisatie ontvangt iedereen de betaalde huur retour.

In het weekend van de kerstmarkt, op vrijdag 7 december ontvangt u uw kraamnummer via e-mail. Tevens ontvangt u daarbij een aanrijdroute. Wij vragen u echt zich hieraan te houden. Bij ieder toegangspunt staat iemand van de AVG, daar kunt u zich melden en deze zal u doorverwijzen naar uw kraam/standplek.

Wendy Roelofs
E-mail: avgwendy@gmail.com

De Activiteiten Vereniging Geesteren gaat zoals altijd zorgvuldig om met uw gegevens. In het kader van de wet AVG vragen wij u om uw toestemming.