Kermis bonnen 2018

Huisregels

• Voor alle veiligheidsmaateregelen en -richtlijnen verwijzen wij u naar het veiligheidsplan
  • Tijd opbouw: 09:30 uur Tijd afbouw:  17:00 uur
  • Het marktterrein is alleen tijdens de op- en afbouw toegankelijk voor auto’s
  • Om te laden en lossen mag u gebruik maken van een auto of aanhanger.
  • Iedere standhouder heeft toegang tot 220V stroom. Wilt u hiervan gebruik maken dient u zelf een verlenghaspel mee te nemen. Bij gebruik dient u deze, ivm de veiligheid, in zijn geheel af te rollen.
  • De kraam wordt door de organisatie voorzien van verlichting.
  • De markt duurt tot zondag 17.00 uur. Eerder de markt verlaten is erg vervelend voor uw collega-deelnemers en de sfeer op de markt en daarom niet toegestaan.
  • Aanwijzingen van leden van de Activiteiten Vereniging Geesteren dienen te allen tijde worden opgevolgd.
  • Opgegeven wensen en/of voorkeur standplek: wij doen ons best om waar mogelijk, rekening te houden met ieders wensen. Echter kunnen wij GEEN garantie geven!
  • U kunt maximaal 5 kramen naast elkaar reserveren. Alle kramen geboekt onder 1 naam zullen bij elkaar geplaatst worden.
  • Er mag geen auto of aanhanger geplaatst worden achter de kraam. Uitzonderingen moeten eerst worden goedgekeurd door de organisatie. Geef dit altijd aan bij het vakje overige wensen.
  • De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade.
  • U kunt zelf stoelen meenemen, een kleed voor de kraam, eten en drinken etc. Maar denk zakelijk gezien ook aan flyers, visitekaartjes, reclame uitingen, kortingsbonnen etc.
  • U dient uw kraam schoon op te leveren en alle niet verkochte goederen weer mee te nemen

Wie zijn de contactpersonen van de organisatie?
Contactpersonen:

• Wendy Roelofs